پرنس کارل اولین مجموعه لباس های قابل بازیافت را افتتاح می کند
نام این مجموعه مدرن آرتیسان ( Modern Artisan) است که توسط پرنس کارل راه اندازی شده است و به صورت آنلاین در یوکس نت اِ پرتر (Yoox net-a porter) به فروش می رسد. این اولین بار است که خانواده سلطنتی وارد دنیای مد شده اند. مجموعه لباس هایی با طرح کلاسیک و صد درصد قابل بازیافت که نشانه حمایت خانواده سلطنتی از محیط زیست است. این مجموعه با همکاری پرنس کارل و سایت فروش آنلاین یوکس نت اِ پرتر افتتاح شده است.
در این مجموعه شلوار و ژاکت تولید شده از پشم گوسفند و پیراهن با ابریشم ارگانیک و لباس هایی با مواد الیافی نرم که شکل کلی بدن انسان را نشان می دهند به چشم می خورد. موضوع این مجموعه لباس ها به پیشنهاد پرنس کارل برای تمامی موقعیت ها خلق شده اند. این لباس ها کلاسیک هستند و بر اساس هیچ نوع استایلی از مد و یا فصلی در نظر گرفته نشده اند.
این مجموعه شامل 8 دست پوشاک برای آقایان و 10 دست برای خانم ها است که در بین آن ها پالتو و بافت پاییزی ماسه ای رنگ، یک دست کت و شلوار زنانه به رنگ آبی تیره و بلوز شلوار ست زنانه که با یک پاپیون تزیین شده است نیز به چشم می خورد.
استایل و جنس لباس ها
همه ی طراحی مجموعه ی مدرن آرتیسان از آثار نقاش معروف لئوناردو داوینچی الهام گرفته شده؛ لئوناردو بیشتر به طرح های پیلی دار و گره شکل علاقه مند بود. بعضی از افراد با نگاه کردن به این لباس ها آن ها را بسیار گشاد می پندارند و برخی دیگر با مشاهده آن به نحوه ی دوخت لباس های مردانه که با ظرافت دست دوخنه شده اند دقت می کنند.
این پارچه های طبیعی با تدبیر خاصی انتخاب شده اند. دو متریال کاشمیر و پشم گوسفند که در لباس ها به کار رفته اند، توسط دستگاه آسیاب پشم اسکاتلندی به نام Johnstons Of Elgin آسیاب شده است؛ در حالی که ابریشم گیاهی از مرکز ابریشم شهر فلورانس به انگلیس آورده شده است.
ما داریم تمام تلاش خود را می کنیم که مهارت افراد را برای انجام کارهای صنایع دستی در انگلستان گسترش دهیم. دست سازه های مدرنی که برای طولانی مدت نیز قابل استفاده باشند. متاسفانه ما در خطر از دست دادن برخی از مهارت های کوچک دستی هستیم و تصمیم داریم که در طولانی مدت از این هنر حمایت کنیم. این ها صحبت های ژاکلین فارِل (Jacqueline Farrell) مدیر کارکنان موسسه پرنس کارل است.
این مجموعه لباس ها توسط 6 نفر از دانشجوهای دانشگاه پلی تکنیک میلان (Politecnico Di Milano) طراحی شده که جزیی از برنامه تحقیق راجع به فرایند مد و فشن (Fashion in process Fip) بودند. درحالیکه خلق آن ها توسط 4 دانشجو دیگر در رشته ی صنایع دستی از موسسه ی Textile training center انجام شد.
مترجم: فهیمه میرکبیری