مد و فشن

دنیای آرایشی در دوره ی ویروس کرونا

هنگامی که مبتلایان به ویروس کرونا افزایش یافته و مردم مجبور به ماندن در خانه شدند بسیاری به خودکفایی در زمینه ی زیبایی رسیدند. آن ها با شروع این پاندمی به کارهایی از قبیل گذاشتن ماسک های زیبایی، رنگ کردن مو حتی گذاشتن مژه مصنوعی پرداختند. برای برند لاشیفای (Lashify) این یک پیشرفت و ترقی بزرگ محسوب می شد.

 لاشیفای یک برند فروش مژه مصنوعی است که هر بسته از مژه مصنوعی را به قیمت 20 دلار به فروش می رساند و می توان گفت با شروع این بیماری دقیقا در زمان مناسب و در جای مناسب قرار داشته است. در پی صحبت های موسس این برند ساهارا لوتی (Sahara lotti) از ماه آپریل فروش آنلاین این برند بسیار افزایش یافته و فروش محصولاتش نسبت به همان ماه در سال گذشته 4 برابر شده است. در ماه سپتامبر این برند از مجموعه جدید مژه مصنوعی خود به نام Intimates Collection رونمایی کرد. این مجموعه جدید از مژه های مصنوعی با رنگ های طبیعی بوجود آمده اند و مناسب افرادی هستند که در خانه به صورت آنلاین کار می کنند و آرایش کم راترجیح می دهند. این مجموعه جدید نیز فروش قابل توجهی را از آن خود کرد.

لوتی در ادامه توضیح داد که “در کشور آمریکا استفاده از مژه های مصنوعی حتی قبل از شیوع ویروس کرونا و اجبار به گذاشتن ماسک، یک وسواس محسوب می شد”. لوتی دقیقا 2 سال قبل از تولید برند لاشیفای در صنعت سینما و تلویزیون واقع در شهر لس آنجلس مشغول به کار بود.

دنیای آرایشی در دوره ی ویروس کرونا

این برند فقط در تعداد کمی از فروشگاه های لوازم آرایشی توزیع شده بودند که بیشتر آن ها با شیوع ویروس کرونا برای ماه ها بسته شدند اما برعکس بسیاری از برندهای دیگر هیچ نوع ضرری به فروش این محصول وارد نشد زیرا این محصول در سایت خود بیش از 150 محصول را جای داده بود که به صورت آنلاین به فروش می رسید.

بخوانید
مهمترین اشتباهات رایج در آرایش کردن - قسمت اول

مشاغلی که در زمینه ی زیبایی فعالیت داشتند با وجود سایت های تجاری قوی نه تنها این 8 ماه ضرری متحمل نشده اند بلکه می توان گفت که حیطه کاری خود را افزایش داده و فروششان نیز بیشتر شده است. این جریان برای محصولاتی که لوازم مربوط به ماساژ، تحت نام های “ماساژ در خانه” را به فروش می رساندند بسیار قابل توجه بوده است.

با شروع بیماری کرونا فروشگاه های زیبایی که با نام اولتا بیوتی Ulta Beauty)) (به زنجیره ای از فروشگاه هایی گفته می شود که چندین برند آرایشی را به فروش می رسانند و در کل آمریکا فعالیت دارند) فعالیت می کردند از طریق فروش آنلاین خود به سود قابل توجهی دست پیدا کردند.

دنیای آرایشی در دوره ی ویروس کرونا

مونیکا آرنائودو (Monica Arnaudo) مدیر بازاریابی اولتا بیوتی تایید می کند که بیشترین فروش محصولات آرایشی در دوره پاندمی از لوازم آرایشی مختص به چشم مانند : ریمل و محلول های تقویت مژه بوده است. این درست است که بسیاری از افراد خرید های حضوری را به خریدهای آنلاین ترجیح می دهند و می توان گفت تقریبا 90 درصد مردم آمریکا با مراجعه حضوری به فروشگاه احساس رضایتمندی بیشتری دارند اما در دوره ی پاندمی همان افراد نیز مجبور به خرید آنلاین از طریق سایت ها و نرم افزارها شدند. به نظر می رسد که فروش آنلاین به صورت قابل توجهی رضایت صاحبان این مشاغل را بدست آورده است زیرا آن نتیجه ای که باید بعد از چندین سال تلاش و صبر به دست می آوردند در زمان کم تری به دست آوردند.

فروش های آنلاین در سایت های اولتا بیوتی بین ماه های آپریل تا جوئن نسبت به سال قبل دراین ماه ها دو برابر شده اند. آرنائودو بر این باور است که حتی پس از بازگشایی فروشگاه های اولتا بیوتی باز هم بسیاری از مردم خرید های خود را به صورت آنلاین انجام می دهند. احتمالا به دلیل تغییرات در سبک زندگی مردم است که خرید آنلاین کم کم دارد جایگزین خرید های حضوری می شود.

بخوانید
چگونه کایلی جنر (Kylie Jenner) به جوان ترین میلیاردر جهان تبدیل شد؟

دنیای آرایشی در دوره ی ویروس کرونا

blank

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =

دکمه بازگشت به بالا